Hemsida24 mobil logo jeanette

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Behandlingar & Priser

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling total lyx – 895 kr/90 minuter
Klassisk ansiktsbehandling med ryggmassage och frans och brynfärgning,ansiktsmassage, handmassage och skalpmassage

Biosurfacing peeling – 795 kr/45 minuter
Dermalogicas fyrstegspeeling som görs i fyra olika steg. Det är en cocktail av olika syror bland annat salicylsyra. Biosurface Peel är en kemisk peeling som ska ge långsiktiga och hållbara resultat hudstruktur, förbättra fukthalt och jämna ut pigmenteringar. Focus ligger på att få maximala resultat med minimala risker för biverkningar. Behandlingen utförs endast av specialutbildade hudterapeuter. Lämplig kur 3-6 gånger, 20% vid paket pris.

Botox konsultation
Konsultation av hudterapeut eller läkare. Behandlingen utförs av erfaren läkare. Ring 073-5136981
Priser: ett område 2000:-, två områden 2500:-, tre områden 3000:-.


Dermalocica Qvick-fix – 350 kr/30minuter
Snabbuppfräschning av huden för dig som har ont om tid. Dubbelrengöring, peeling, mask och avslutande produkter anpassad efter hud typ.

Dermalogica AGE SMART – 695 kr/60 minuter
Kraftfull kick till huden, en exfolierande behandling med hydroxisyror och vitaminer som behandlar och motverkar tecken på förtida hudåldrande. Ger spänst och lyster till din hud! För bästa resultat rekommenderas en kur på 6 gånger. Dubbelrengöring, hudanalys, aha- exfoliering,ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask samt avslutande produkter.

Dermalogica Calming – 650 kr/60 minuter
En avkopplande ansiktsbehandling där vi jobbar närande och stärkande för huden. Passar en hud som är känslig.
Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, vårdande ansiktsmassage, decolltagemassage, mask som lugnar huden samt avslutande produkter.


Dermalogica Clean Basic – 650 kr/60 minuter
Här lägger vi fokus på djuprengöring av huden med dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning och avslutande produkter anpassade för din hudtyp.

Dermalogica Medibac (ungdom upp till 20 år) – 500 kr/60 minuter
En behandling som passar både yngre och äldre där huden visar tendens till ökad talgproduktion. Motverkar fet problemhud. Målsättningen är att reglera talgproduktionen, djuprengöra tilltäpphetersamt återställa normal hudhälsa. Dubbelrengöring, hudanalys, aha-exfoliering, ånga porrengöring, mask samt avslutande produkter.

iS clinical - Fire& Ice the red carpet treatment – 795 kr/45 minuter
Den här behandlingen har skapat ett stort intresse över hela världen och är så pass bra att den kallas Rödamattan behandlingen i Hollywood. En intensiv, lyxig och klinisk behandling som ger snabba och säkra resultat. Behandlingen reducerar fina linjer och rynkor är mjukgörande och främjar förnyelse av celler.
Bhandlingen består av två masker och den första heter "Intensive Resufacing Masque" bestående av glykolsyra, retinol, antioxidanter och extrakt från grönt te. Den andra masken "Rejuvenating Masque" innehåller Aloevera och rosmarin. Bra att göra i kur 4-6 gånger 20% paket pris.


Mesoterapi 60 min Anti-Aging – 800 kr/60 minuter
Mesoterapi är en behandlingsmetod för dig som vill ha ett lyft i huden. Metoden är relativt ny i Sverige. Utan vare sig nålar eller smärta ser du resultat redan efter en 40 minuters behandling och du slipper dessutom biverkningar. I Mesoterapi används olika vitamincocktails sammansatta för att behandla åldrande hy, stressad hy, trött och fuktfattig hy och problemhud. Behandlingen ger en fin lyster och man känner en direkt fräschet i huden. Metoden fungerar så att man applicerar en ampull (innehållande bla hyaluronsyra och vitaminer) på huden. Sedan arbetar man med ett handstycke i cirkelrörelse på huden och genom elektromagnetiska pulser öppnas porerna så att de aktiva ämnena i ampullerna kan gå ner i huden. Mesoterapi kan även användas till kroppen för att behandla celluliter, hudbristningar, slapp hy och fettansamlingar. Vi rekommenderar en kur på 5-10 ggr för att aktivera huden. Kontakta oss för paketpris.

Sommarerbjudande giltig till 30/9 550kr
Klassisk ansiktsbehandling 60 min inkl. plock av bryn.

Fotvård


Fötter - Klassisk pedikyr – 595 kr/60 minuter
Varmt fotbad, formning av naglar, nagelband, borttagning av förhårdnader, en renande peeling samt en avkopplande fotmassage.

Trötta fötter – 395 kr/30 minuter
Avkopplande behandling för trötta fötter och ben. I behandlingen ingår fotbad, peeling, mjukgörande inpackning och avslutande fotmassage.

 

Fransar & Bryn


Frans- & Brynfärg inkl. plock – 350 kr/30 min

Frans- eller Brynfärg – 200 kr/25 minuter

Plockning & Formning av Bryn – 200 kr/20 min

 

Make Up


Make Up - Dag – 395 kr/30 min
Vi använder enbart 100% naturliga make up produkter som baseras på mineraler från naturen. Youngblood cosmetics är vårdande och fungerar som en förlängning på din hudvård.

Massagebehandlingar


Hotstone massage – 695 kr/50 min
Härlig djupgående massage med varma lavastenar ger dig en underbar avslappnad känsla.

Klassisk massage – 595 kr/50 min
Massage ökar blodcirculationen i musklerna och spända muskler mjukas upp. Massage är även smärtdämpande genom sin muskelavslappnande och cirkulationsökande verkan då en störd muskel har en störd cirkulation och ofta är smärtande.
Stärker immunförsvaret, har en avslappnande effekt på kroppen och ökar det allmänna välbefinnandet.


Massage nacke och rygg – 475 kr/30 min
Klassisk massage rygg och nacke

 

Vaxning


Bikinilinje – 295 kr/20 min

Bryn/läpp/haka – 250 kr/15 min

Halva Armar – 340 kr/30 min

Halva ben & bikini – 440 kr/45 min

Halva benen, inkl. knä – 495 kr/45 min

Hela Armar – 520 kr/45 min

Rygg – 550 kr/30 min

Axill
– 290 kr/15 min

 

Boka en tid direkt